Impulse GROWTH стартира емисия на варанти

Shelly Group обяви интеграция с екосистемата SmartThings на Samsung 

Високотехнологичният производител на IoT решения за “умен дом” Shelly Group (SLYG), който е част от портфолито на Impulse Growth, приключи процеса по сертифициране на щепсела Shelly Wave Plug във Великобритания и САЩ за Samsung SmartThings. Партньорството между двете компании ще позволи на българското дружество да достигне до милиони хора в световен мащаб и да разшири обхвата на най-новите си продукти.

Wave Plug US е интелигентен щепсел с множество функционалности. Умното устройство позволява автоматизация и дистанционно управление на всеки свързан електрически уред в дома или офиса с мощност до 1800 W при 15 A. Едновременно с това иновативният щепсел следи и консумацията на енергия. 

Приложението на Wave Plug US и Wave Plug UК е изключително интиутивно и лесно за употреба. Необходимо е потребителите да включат избрания от тях уред в щепсела Shelly Wave Plug. Това им дава възможност само с едно докосване на апликацията през мобилен телефон или от компютъра да изключват и включват избраните от тях устройства по всяко време.

Главният изпълнителен директор на Shelly USA Светлин Тодоров коментира: „Включването на Wave Plug US в екосистемата на Samsung SmartThings предоставя на потребителите уникални възможности за интеграция. Това е само началото на сертифицирането на по-голямата част от нашето портфолио, което ще позволи популяризирането на водещите ни устройства сред милионите потребители на платформата SmartThings. Щастливи сме, че непрекъснатите ни усилия за подобряване на потребителското преживяване чрез създаването на умни решения за автоматизация на домове и сгради, получават признание от водеща технологична компания като Samsung. Това е ясен знак, че иновираме в правилната посока.“

Ръководителят на SmartThings за САЩ Марк Бенсън споделя, че благодарение на ключовото партньорство с Shelly Group, всички техни потребители ще могат да се възползват от трансформиращите предимства на технологиите за умен дом.

Напомняме, че наскоро българската компания за IoT решения стартира партньорство със световния лидер на автомобилни решения HARMAN Automotive. Благодарение на това сутридничество Shelly Group постави началото на бъдещите усъвършенствани информационно-развлекателни системи в превозните средства

Shelly Group бележи изключително успешен старт за годината. За първото тримесечие на 2024 год. приходите на компанията са се увеличили с над 45%. В последната година акциите Shelly Group утрояват цената си, а размерът на пазарната капитализация достига 1,27 млрд. лв. Бързорастящата компания от портфолиото на IMPETUS Capital и Impulse Growth цели да постигне приходи от 200 млн. евро до 2026 г.- ръст от над 320% спрямо 2022 г.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.

Подобни статии