Re:Benefit

Екип с дългогодишен опит в областта на HR услугите, банково дело, софтуерна разработка и информационните технологии.

2021 г.

Милен Манев, Георги Георгиев и Георги Лилянов

Софтуерна

Re:Benefit е софтуерна платформа, която предлага на корпоративните си клиенти гъвкави и иновативни решения за допълнителни придобивки и стимули към служителите си. Тя e пионер за България в този вид услуга.

Идеята

Чрез Re:Benefit работодателите и HR екипите могат да улеснят  администрирането на допълнителните придобивки на служителите си, да оптимизират разходите си и да дадат възможност на всеки служител да избере тези придобивки, които отговарят най-добре на нуждите му. 

Според проучване на Re:Benefit 44 % от предлаганите стандартни бонуси на служителите в България остават неизползвани. В отговор на това, екипът – Георги Георгиев, Георги Лилянов и Милен Манев създават платформа, в която няма ограничение за типа услуги и бонуси и служителите могат сами да избират какво и кога да използват.

 Допълнителните придобивки на всеки служител могат да бъдат променяни всеки месец, спрямо нуждите му и бюджета. В платформата вече присъстват над 40 продавача, а общият брой на възможностите от услуги и бонуси надхвърля 120 , вкл. услуги в сферата на личните финанси (взаимни фондове) и възможност за дарения на благотворителни каузи.

Екипът зад иновацията

Екипът на Re:Benefit е с дългогодишен опит в областта на HR услугите, банково дело, софтуерна разработка и информационните технологии.

Георги Лилянов, съосновател и управител на Re:Benefit има 20-годишен опит в управлението на компании като Coface и Eurobank Factors.

Георги Георгиев e съосновател и управляващ партньор в “Янва и Дисава Капитал”, инвестиционна компания, чието портфолиото включва както B2B, така и B2C компании, които оперират в България и Югоизточна Европа. Притежава над 20 години опит в международни IT и телеком компании, сред които и VMWare, Adecco, Motorola, Xerox. Той е дългогодишен член и основател на някои от някои от най-големите бизнес асоциации у нас: БАСКОМ, АИБЕСТ, АТКБ и др.

Милен Манев е бил вицепрезидент на американската компания за cloud HCM решения SyncHR, а в момента е главен изпълнителен директор на Next Solutions, главен технологичен директор на PlanDelta, и член на СД на Re:benefit. 

Инвестираме в бъдещите бизнес лидери

Re:Benefit стартира в началото на 2021 г., а през октомври 2022 г. вече има  над 10 000 регистрирани потребителя – служители, които работят в 50 различни компании, предимно в IT сектора, outsorcing и телеком индустрията.

До средата на 2024 г. компанията планира да увеличи тройно потребителите на платформата, които да достигнат 30 000 души и едновременно с това се насочва към експанзия в съседни държави.

IMPETUS Capital инвестира в Re:Benefit от началото на ноември 2022 г., след общ рунд за фиансиране на компанията за 1,2 млн.евро.

Брой потребители за по-малко от 2 години:

10 000 към октомври 2022 г.

Планиран брой потребители до средата на 2024 г.

30 000

Започни да инвестираш с Impulse Growth

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании, вкл. Re:benefit и да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.