Impulse GROWTH стартира емисия на варанти

Shelly Group изгражда ключово партньорство със световен лидер на автомобилни решения

Shelly Group обяви сътрудничеството си със световния лидер в сферата на свързаните автомобилни решения HARMAN Automotive. Българската компания, предлагаща IoT решения (“интернет на нещата”) за умни сгради и домове, стимулира дигитализацията на автомобилите. Така Shelly Group осигурява възможност за интеграция между приложението си Shelly Smart Control с HARMAN Ignite Store. 

В резултат водачите на превозните средства могат директно от автомобила да използват удобните функционалности на Shelly Smart Control за интелигентна домашна автоматизация. Например: изключване и включване на осветлението, когато напускат или се прибират у дома, автоматичното затваряне и отваряне на гаражна врата и др.

Партньорството между двете дружества се приема като важен етап от стратегията на Shelly Group да предложи на своите клиентите най-съвременната интеграция на Shelly Smart Control в автомобили. Благодарение на сутридничеството си с HARMAN Automotive българската компания за IoT решения поставя началото на бъдещите усъвършенствани информационно-развлекателни системи в превозните средства.

Основателят и главен изпълнителен директор на Shelly Group, Димитър Димитров,  коментира:

„Радваме се, че ще сме партньори на HARMAN, за да добавим нашето решение към портфолиото им от приложения на трети страни, достъпни чрез HARMAN Ignite Store. Чрез интеграцията на Shelly Smart Control затвърждаваме фокуса си върху клиентите и технологичното ни лидерство. Убедени сме, че с интуитивната интеграция на IoT приложения в автомобила клиентите по цял свят ще получат много по-добро преживяване и ще се наслаждават на истински дигитален начин на живот.“

Главният изпълнителен директор на компанията за IoT решения, Волфганг Кирш, добави: 

„Интеграцията на нашето приложение Shelly Smart Control подчертава колко значима е възможността за интегриране на технологиите в най-различни екосистеми като фактор за успех. Очакваме подобно преливане на различни области на живота чрез умните технологии да става още по-решаващо в бъдеще. Решенията на Shelly Group вече се използват в многобройни продукти и услуги на известни партньори. Затова сме много горди, че нашето водещо в технологично отношение приложение и иновациите в него отговарят на изискванията на клиентите ни за надеждност и производителност.“

Shelly Group бележи изключително успешен старт за 2024 г. За първото тримесечие на тази година приходите на компанията са се увеличили с над 45%. Напомняме, че през посочения период акциите на Shelly Group бяха с най-висок ръст в SOFIX.  Бързорастящата компания от портфолиото на IMPETUS Capital и Impulse Growth цели да постигне приходи от 200 млн. евро до 2026 г.- ръст от над 320% спрямо 2022 г.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.

Подобни статии