Разгледай новата ни Академия за Лични Финанси и се включи

Rebenefit е новата компания в портфолиото на Impulse Growth

ИмВенчър II КДА, инструмент в структурата на Impulse Growth, инвестира 307 хил. евро като част от рунд на финансиране на Rebenefit от 1.2 млн. евро заедно с Vitosha Venture Partners и New Vision 3. 

Rebenefit е софтуерна платформа, която предлага на корпоративните си клиенти гъвкави и иновативни решения за допълнителни бонуси и стимули към служителите си. Тя e пионер за България в този вид услуга, като предлага достъпен и лесен начин за персонализирано стимулиране на служителите.  Чрез нея работодателите и HR екипите могат да улеснят  администрирането на допълнителните придобивки на служителите си, да оптимизират разходите си и да дадат възможност на всеки работещ да избере тези придобивки, които отговарят най-добре на нуждите му. 

Според проучване на Rebenefit

44 % от предлаганите стандартни бонуси на служителите в България остават неизползвани. 

Компаниите ползващи платформата, избират пакет от придобивки за служителите си. След това всеки служител получава достъп и избира кои точно иска да използва. Платформата позволява допълнителните придобивки на всеки служител да бъдат променяни всеки месец, спрямо нуждите му. В платформата се предлагат услугите и продуктите на над 40 продавача, а общият брой възможности възлиза на над 120 опции. Rebenefit предлага и опцията сумата за допълнителната придобивка на служителя да бъде дарена за благотворителна кауза, а по думите на създателите й, много хора избират именно тази опция.

Потенциалът за развитие на Rebenefit

Компанията стартира своята дейност в началото на 2021 г., а през октомври 2022 г. отбеляза 10 000 потребителя/служителя, които работят в над 50  компании и използват възможностите на платформата.

„Rebenefit има голям потенциал за развитие не само в България, но и в Европа. Услугата, която предлага е едновременно в полза на работодателите, HR отделите, служителите и  продавачите, които получават достъп до множество възможни клиенти. Видяхме този потенциал още в началото на 2022 г. и сме доволни, че можем да допринесем за развитието на компанията“, отбеляза Николай Мартинов, един от създателите на ImPulse Growth.

Сподели