Boleron излиза на пазара за растеж BEAM

Re: Benefit: Свободата на избор има значение

В началото на април софтуерната платформа за управление на корпоративни придобивки Re:benefit гостува в блога на Капитал Кариери

Re:Benefit стартира своята дейност в началото на 2021 г. като иновативно решение, което излиза извън обичайните рамки на допълнителните възнаграждения. С появата си компанията успява да създаде революция в света на социалните придобивки. 

Благодарение на Re:benefit служителите вече имат възможност да се възползват от свободата сами да избират гъвкави индивидуални придобивки, според своите потребности и могат да променят избора си всеки месец. Например: услуги, свързани с грижата за дома, гражданска отговорност, продукти за деца и за семейството, за домашните любимци и др. 

“Гъвкавите придобивки са доказано необходими на служителите в компаниите.” – споделя Георги Георгиев, съосновател и изпълнителен директор на Re:benefit. “Услугата дава свобода на избор как да използвате бюджета от своя работодател за над 120 различни придобивки в платформата ни, а данните са категорични – всеки избира според своите интереси, възраст, пол и др. 

Интересен факт, посочен в статията в karieri.bg е, че гъвкавите корпоративни придобивки освен като иновативно решение за баланс между работа и личен живот на служителите, се очертава като един от основните фактори една компания да се отличи като предпочитан работодател.

В средата на 2023 г. Re:benefit започва да развива своята дейност на територията на Турция и Сърбия. Към настоящия момент компанията вече има успешни партньорства с доставчици на услуги и продукти на посочените чуждестранни пазари.

По последни данни софтуерната компания има  над 11 000 активни потребителя (служители), работещи в 60 различни компании, основно в IT сектора, outsorcing и телеком индустрията.

IMPETUS Capital инвестира в Re:Benefit от началото на ноември 2022 г., след общ рунд за финансиране на компанията за 1,2 млн. евро.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.

Подобни статии