На 15 юли 2025 ще се проведе аукцион на неупражнени права за емисията варанти

BIODIT привлича партньори за експанзията си в Европа

BIODIT, специализирана в разработката и производството на системи за сигурност и контрол на достъп, базирани на биометрична идентификация, сключва договори за партньорство с редица компании, които ще ѝ помогнат за планираната експанзия в Европа. В края на 2022 г. BIODIT, която е част от портфолиото на IMPETUS Capital и Impulse Growth, увеличи капитала си и обяви, че привлечените средства ще бъдат използвани за навлизането ѝ на нови пазари на Стария континент.

BIODIT обяви партньорството си със Centurion Hotels Management Group, свързана с няколко международни хотелски вериги. Компанията предоставя know-how и услуги с високо качество за хотели и курорти. Сътрудничеството със Centurion Hotels Management Group  ще осигури на българската високотехнологична компания по-широко разпространение на продуктите и услугите ѝ в хотелиерския бизнес.

Creato Solutions, web базирана облачна платформа за управление на хотели, с модерен PMS софтуер и изключително лесен за управление интерфейс, е другият нов партньор на BIODIT. Сътрудничеството между двете компании ще им даде възможност да разширят портфолиото си от клиенти и да подобрят цялостното преживяване на своите гости, според мениджмънта на BIODIT.

Сред новите партньори на българската компания е и Kiosk Embedded – една от най-иновативните компании в решенията за самообслужване. Kiosk Embedded е дъщерна компания на Posiflex Technology Inc., глобален лидер в POS решения и Portwell, световен лидер във вградените компютърни решения.

По-рано през март BIODIT обяви и началото на съвместната ѝ работа със Sezam24 и Workforce Selection Platform for work in Europe. Двете компании оперират на чешкия пазар. Sezam24 е лидер на европейския пазар в kiosk системи за самообслужване при настаняване в хотели. Това партньорство ще позволи на BIODIT да навлезе в нов сегмент на пазара.

В края на 2022 г. BIODIT стартира и партньорство с една от водещите фирми за дистрибуция на системи са сигурност в България с повече от 30 години опит на пазара – TEKRA. Екипът на TEKRA представя на своите клиенти възможностите на системите на BIODIT – устройства за регистрация на пръстов отпечатък и идентификация, безжичната биометрична система за контрол на достъпа с централизиран софтуер, продуктите за контрол на достъпа за вграждане в стена или за отчитане на работно време, както и за енергоспестяване, което намалява консумацията на електричество.

Сподели