Boleron излиза на пазара за растеж BEAM

BIODIT оборудва нови хотели в България

След сключването на поредица партньорства в Гърция и Испания, BIODIT отново печели нови клиенти на българския пазар. Високотехнологичната компания, част от портфолиото на IMPETUS Capital и Impulse Growth, ще инсталира иновативното си хотелско решение за контрол на достъпа в два хотела в Бургас, един от които е новият MM Boutique Hotel, както и в хотелската част на новия затворен комплекс “Къщи край водата” в Огняново.  

BIODIT е създадена през 2010 г. в Испания, а в началото на 2021 г. е първата компания на BEAM пазара на Българска фондова борса, който специализира във финансиране на малките и средни компании в България. BIODIT набира 1 милион лева и постига рекорден 100% ръст на цената на акциите само за три часа.

BIODIT е разработила първата в света безжична биометрична система за заключване – WBLS® (Wireless Biometric Locking System), която не изисква окабеляване, предварително инсталиране, строителство или ремонтни дейности. Освен за хотелски стаи, продуктите на BIODIT се използват за достъп до производства, офиси, бизнес центрове, болници, конферентни зали, фитнес салони, гаражи, автомобили и др. 

През 2022 г. BIODIT сключи договори за продажби на стойност 1,64 млн. лв., а приходите ѝ са над 800 хил. лева. Целта на компанията е през 2023 г. да увеличи продажбите си със 100%.

IMPETUS Capital инвестира в BIODIT през 2018 г. и оттогава цената на акциите ѝ се е увеличила почти двойно.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.