Boleron излиза на пазара за растеж BEAM

DISCORDIA разширява ударно екипа си

DISCORDIA работи активно за постигането на една от стратегическите си цели до 2030 г. – да назначи над 10 000 служители и така ще се превърне в един от най-големите работодатели в България с 10 000 служители. Логистичната компания, част от портфолиото на IMPETUS Capital и Impulse Growth, е обявила близо 50 отворени позиции и търси млади и амбициозни хора, които искат да се реализират в България. Компанията предоставя възможност за кариера и допир до най-добрите практики и технологии в областта на спедицията, продажбите, организацията и управлението на международния транспорт.

DISCORDIA участва в няколко кариерни форума, на които представя възможностите за развитие и работа в различни направления в компанията. Развиващата се компания участва на кариерното събитие, организирано от Bulgaria Wants You в Лондон в началото на април и на две кариерни изложения в България. В момента екипът на компанията наброява 2 200 човека, като до края на 2023 г. те трябва да достигнат 2 800.

Инвестиция в бъдещето

За втора поредна година DISCORDIA предлага стажантска програма в различни направления – морска спедиция, финансови операции, подбор и развитие и др. Огромните професионални възможности, които компанията предлага на студенти бяха презентирани на кариерното изложение „Стажове“ в Техническия Университет и на форума „Дни на кариерата“ в Гранд Хотел „Милениум“. Всички свободни стажантски позиции в DISCORDIA могат да бъдат намерени тук.

DISCORDIA е една от най-бързо развиващите се транспортни и логистични компании в Европа. Тя предлага автомобилен, железопътен, контейнерен и въздушен транспорт на територията на цяла Европа, Азия и Америка. Компанията внедрява редица иновации в бранша. Сред тях е и програмата ѝ за екологично и икономично шофиране, която намалява въглеродния отпечатък на бизнеса и го прави с 30% по-икономичен от средните европейски нива. В началото на 2023 г. компанията обяви, че ще вложи 10 млн. лв., за да трансформира и дигитализира голяма част от процесите си на управление.

Екипът зад IMPETUS Capital инвестира в DISCORDIA, когато автопарка ѝ наброява 230 камиона. В момента DISCORDIA има 1400 товарни композиции в автопарка си, а до края на 2023 г. те трябва да са 1800. Плановете на компанията до 2030 г. са да достигне 1 млрд. евро приходи.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.