Impulse GROWTH стартира емисия на варанти

DISCORDIA ще инвестира 5 млн. евро за модернизация и оптимизация на процесите си

DISCORDIA ще вложи 5 млн. евро, за да разшири IT екипа си и за да трансформира и дигитализира голяма част от процесите си на управление. Компанията е в процес на внедряване на последно поколение ЕRP&TMS системи чрез облачни решения.

Компанията е в процес на набиране на нови IT експерти в екипа си, за да комбинира потенциала на транспортния бизнес с високотехнологични решения. Новият разширен IT екип ще подпомага дигиталната трансформация на DISCORDIA. Компанията вече обяви плановете си до 2030 г. да бъде най-големият работодател в България с 10 000 служителя. В момента целият екип на DISCORDIA наброява 2 100 човека, като до края на 2023 г. трябва да достигне 2 900 служителя.

DISCORDIA е една от най-бързо развиващите се транспортни и логистични компании в Европа. Тя предлага автомобилен, железопътен, контейнерен и въздушен транспорт на територията на цяла Европа, Азия и Америка. Компанията внедрява редица иновации в бранша. Сред тях е и програмата ѝ за екологично и икономично шофиране, която намалява въглеродния отпечатък на бизнеса и го прави с 30% по-икономичен от средните европейски нива. Екипът зад IMPETUS Capital инвестира в DISCORDIA, когато автопарка ѝ наброява 230 камиона. В момента DISCORDIA има 1300 товарни композиции в автопарка си, а до края на 2023 г. те трябва да са 1800. Плановете на компанията до 2030 г. са да достигне 1 млрд. евро приходи.

Днес, всеки може да стане част от успеха на компаниите в портфейла на IMPETUS Capital, включително DISCORDIA, като инвестира в Impulse Growth. Научете повече ТУК

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.