Impulse GROWTH стартира емисия на варанти

Новият клиент на Storied Data – Европейската ипотечна федерация (EMF) представя своите интерактивни доклади на предстоящото събитие “Housing The NextGeneration”

По време на предстоящото виртуално събитие “Housing The NextGeneration”,  Европейската ипотечна федерация (EMF) ще представи своите нови интерактивни доклади, създадени с платформата на Storied Data. С тяхна помощ организацията вярва, че ще има възможността да предостави едно по-дълбоко разбиране и анализ на данните в областта на ипотечните кредити и жилищните пазари.

Събитието ще се проведе на 11 декември 2023 г. от 13:00ч Централноевропейско време и ще бъде достъпно за всички заинтересовани лица чрез Microsoft Teams.

„В дигиталната ера, където данните са новото злато, начинът, по който ги представяме, може да промени изцяло правилата на играта“, коментира д-р Радо Которов, създател на Storied Data. „Интерактивната визуализация на данни, която предлагаме в Storied Data, не е просто естетически красиво решение, а революция в разбирането и анализа на информацията. За разлика от статичните PDF документи, нашите интерактивни доклади позволяват на потребителите да вникнат в дълбочина, да откриват скрити взаимовръзки и да вземат осъзнати решения, основани на факти, при това в реално време. Storied Data не е просто инструмент за красива визуализация, а разговор с данните, който позволява на всеки човек да стане анализатор и да разказва истории, основани на факти“.

Основана през 1967 г., Европейската ипотечна федерация (EMF) е представител на ниво ЕС за ипотечния кредитен продукт, като обединява национални банкови асоциации и отделни ипотечни кредитори от държавите-членки на ЕС. Днес EMF е призната за гласа на европейската ипотечна индустрия по отношение на търговията на дребно в бизнеса в Европа и извън нея. EMF предоставя регулярни данни и информация за европейските ипотечни пазари  – над 9,8 трилиона евро в края на 2022 г.

Програмата на събитието включва въвеждаща сесия от Лука Берталот, Генерален секретар на Европейската Федерация за ипотечни кредити (EMF-ECBC), презентация на Гюла Наги, председател на Комитета за изследвания и данни на Европейската Федерация за ипотечни кредити и изпълнителен директор на MBH Mortgage Bank, както и панелни дискусии на тема “Резервоар за данни при жилищата” и “Устойчивото жилищно строителство като ключов фактор за зеления преход”.

Събитието предлага чудесна възможност за професионалисти и заинтересовани страни да научат повече за последните тенденции и иновации в сектора.

За повече информация и регистрация, моля, може да посетите сайта на събитието – https://bit.ly/3GvU24O.

Очаквайте скоро и информация за интерактивните финансови пъбликаци на VDP – Аспциацията на Германските phandbrief Банки (главно банки с рейтинг ААА) изготвени и публикувани чрез Storied Data. Новият вид документи улеснява достъпа до информацията, увеличава прозрачността във финансовите дейности, и предоставя на всички управляващи органи инструменти за взимане на конкретни решения подкрепени от факти.

IMPETUS Capital инвестира 500 хил. евро в Storied Data в средата на 2022 г. чрез фонда за рискови инвестиции ИмВенчър II придобивайки 11.11% от капитала на дружеството.Посредством решението на Storied Data, Impulse Growth предоставя на инвеститорите си динамични данни относно и разпределениeто на портфолиото, както и IMPTECH – българският технологичен индекс.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.