Impulse GROWTH стартира емисия на варанти

ITIDO–в подкрепа на дигиталната трансформация на Bosch

Днес Ви представяме една история на успеха от портфолиото на Impulse Growth. ITIDO, част от холдинга Bianor, специализира в подпомагането на дигиталната трансформация на бизнеса и създава собствен процес за планиране на разработката на софтуерни продукти. Bianor работи успешно с Bosch като помага на световната компания да въведе нови технологии в производството и управлението на продуктите си. 

ITIDO е създадена от Христо Стоянов и Християн Македонски през 2014 г., първоначално под името FutureSoft. През юни 2023 г. тя е придобита от Bianor – холдингът от портфолиото на Impulse Growth. 

ITIDO специализира в разработката на уеб и мобилни софтуерни продукти и в дигитализацията и автоматизицията на бизнес процеси. Този месец, ITIDO бе отличена от глобалната директория за B2B услуги The Manifest в няколко категории. Компанията бе класирана на първо място в България и на четвърто в света по предоставяне на временни услуги за софтуерно инженерство. В категорията за Java разработки, ITIDO е на 4-то място в България, а по разработване на мобилни приложения–на осмо. Класациите са базирани на мнения от клиенти в платформата Clutch. 

Партньорството ѝ с Bosch Digital–ИТ подразделението на глобалния конгломерат–започва през 2021 г. и допринася за дигиталната трансформация на Bosch. ITIDO помага на Bosch да създаде екипи от софтуер инженери, с които осъщестяват редица проекти. Някои от основните постижения включват подобрения в производството чрез дигитални инструменти, базирани на Java и Angular, както и дигитални решения за предотвратяване на фалшификацията на стоки. 

След успеха на първоначалните проекти, ITIDO работи по все повече проекти с Bosch Digital, по развитието на инженерни екипи и разработката на продукти. ITIDO използва собствената си методология за оценка на нуждите на потребителите, за да помогне на инженерите на Bosch да създадат концепциите за софтуерните си продукти и да разрешат някои от най-сложните технически проблеми, с които се сблъскват.

По думите на Синиша Джукич, Главен мениджър на Bosch Digital Bulgaria, партньорството с ITIDO е довело до “вдъхновяващи постижения и впечатляващи успехи в много проекти.” “Гледаме с ентусиазъм към обещаващото бъдеще и иновативните решения, които ни очакват,” казва Джукич. 

“Бианор Холдинг” АД обединява група високотехнологични растящи компании–GotoAdmins, ITIDO, Bianor Services и Databreathe. Холдингът разработва специализирани софтуерни решения за водещи корпорации в Северна Америка и Западна Европа от отбранителната, телекомуникационната, технологичната и медийната индустрия, както и за обществения сектор. Компаниите са с интегрирани управленски и бизнес процеси в рамките на Bianor. Bianor е част от портфолиото на Impulse Growth от 2023 г. 

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.

Подобни статии