Impulse GROWTH стартира емисия на варанти

DISCORDIA на водещото изложение transport logistic 2023

От 9 до 12 май, екип от търговските, транспортни и маркетинг отдели на DISCORDIA участва във водещото международно изложение за транспорт, логистика, ИТ и управление на веригите на доставка transport logistic 2023 в Мюнхен. Представителите на логистичната компания, част от портфолиото на IMPETUS Capital и Impulse Growth, проведоха множество продуктивни срещи с клиенти, изложители от бранша и търговски партньори. 

Представителите на DISCORDIA изразиха възхищението си от мащаба на изложението и описаха участието си като “вдъхновяващо и зареждащо с мотивация”. Те оцениха високо възможността за обогатяване на знанията си, задълбочаване на съществуващите търговски сътрудничества и създаване на нови професионални контакти. 

По време на изложението, в рамките на четири дни, над 75 000 посетители от 120 държави имаха възможност да се запознаят с дейността на 2320 изложители от 67 различни страни. Организаторите отбелязаха рекорд в историята на изложението, който подчертава глобалния му характер-60% от изложителите бяха от чужбина. Устойчивостта на транспортните решения беше една от основните теми, заедно с дигитализацията, опазването на околната среда, глобалните вериги на доставка и ролята на хората в логистиката.  

Изложението transport logistic се провежда от 1978 г. на всеки две години в Мюнхен. Следващото издание е планирано за 2–5 юни 2025 г. 

IMPETUS Capital инвестира в DISCORDIA, когато автопаркът ѝ наброява 230 камиона. В момента DISCORDIA разполага с 1400 товарни композиции, а до края на 2023 г. те трябва да са 1800.

Сред амбициозните цели на DISCORDIA са автопаркът ѝ да достигне до 7000 камиона и да стане най-големия работодател в България с 10 000 служители.

Плановете на компанията са да достигне 1 млрд. евро приходи до 2030 г.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.

Подобни статии