Boleron излиза на пазара за растеж BEAM

DISCORDIA инвестира в служителите си

DISCORDIA продължава да подобрява условията на работа на служителите си. Логистичната компания, част от портфолиото на IMPETUS Capital и Impulse Growth, увеличи дневното възнаграждение на водачите си на вътрешни курсове от 105€ на 110€ от първи май. Увеличението обхваща и новопостъпилите и настоящите шофьори. DISCORDIA предлага и начален бонус от 500€. 

По този начин DISCORDIA се утвърждава като атрактивен работодател и прави поредната стъпка за постигането на една от целите си – да има над 10 000 служители до 2030 г. 

DISCORDIА държи на квалификацията на шофьорите си и ги поощрява да подобряват професионалните си умения. Те могат да покажат майсторство в годишното вътрешно състезание „Top Driver Competition”, провеждащо се от 1-и май до 30-и юни 2023 г., като премерят сили в следните категории:

  1. „Fuel“ за най-нисък разход на гориво.
  2. „Еfficiency“, с подкатегориите „Пробег“ за най-дълъг пробег по време на състезанието  и „Уплътняване на работните часове”.
  3. „Progress“ за най-добър прогрес в среден разход на гориво.

Победителите ще получат изключително атарктивни награди от DISCORDIA и партньори на компанията като VOLVO, DAF, SCANIA и SHELL.

IMPETUS Capital инвестира в DISCORDIA, когато автопаркът ѝ наброява 230 камиона. В момента DISCORDIA разполага с 1400 товарни композиции, а до края на 2023 г. те трябва да са 1800. Плановете на компанията  са да достигне 1 млрд. евро приходи до 2030 г.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.

Подобни статии