ИмПулс I АД | онлайн среща с инвеститорите, 1Q 2022 г.

17.05.2022 г.

ИмПулс I АД ще представи развитието си през първото тримесечие на 2022 г. в онлайн среща с инвеститорите на 20 май 2022 г. от 18:00 ч.

Ръководството на ИмПулс I АД кани всички настоящи инвеститори и заинтересовани страни да се запознаят с дейността на дружеството през първото тримесечие на 2022 г. Представянето ще бъде под формата на уебинар, който ще се проведе на 20 май 2022 г. от 18:00 ч. В края на уебинара представителите на ИмПулс I АД ще отговорят на въпроси от участниците, свързани с текущото състояние и бъдещото развитие на дружеството.
В срещата се включат основателите на две от компаниите, в които ИмПулс I АД има непреки участия - Биодит АД и СоуСайбър ООД.
Регистрацията за участие е достъпна онлайн тук: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_ytmhLdupROC7gsr6sXYG_g

За ИмПулс I АД

Импулс I АД е акционерно дружество, чиято цел е да влага активите си в растящи публични и непублични компании, в сектори, формиращи над 70% от растежа на българската икономика, както и сектори с двуцифрен ръст в глобален мащаб. Мисията на дружеството е да популяризира дяловото инвестиране в растящи компании в България. Обикновените акции от капитала на ИмПулс I АД са регистрирани за търговия Пазара на растеж на малки и средни предприятия „BEAM“, организиран от Българска фондова борса АД, с борсов код IMP.

Биодит АД е търгувана на пазар „BEAM” технологична компания, която специализира в разработката и производството на системи за сигурност, контрол на достъп и работно време, базирани на биометрична идентификация. Наскоро компанията пусна в ход нова дигитална платформа за цялостно подобряване на важни процеси в хотелите. ИмПулс I АД има непряко участие в Биодит АД посредством инвестицията си в ИмВенчър I КДА.

СоуСайбър ООД е последната инвестиция на ИмВенчър II КДА, алтернативен инвестиционен фонд, в който ИмПулс I АД има участие. СоуСайбър ООД е специализирана в услуги за тестване на сигурността в областта на киберзащитата. Компанията обслужва клиенти в сектори като финтех, банки и финанси, търговия на дребно и електронна търговия, публичен сектор и други, обработващи поверителни данни. Целта на инвестицията е да подкрепи разработването на специализирана платформа за отчитане на сигурността и управлението на задачи, централизираща цялата информация за киберсигурността на клиента.