Академия за лични финанси

Научи тайните на богатите и как те управляват парите и инвестициите си – от създателите на IMPETUS Capital и професионални инвеститори с 30+ години опит във финансите. 

"Придобийте уменията, с които да привлечете капиталово финансиране за своя стартъп, за да имате възможността да растете на глобалните пазари."

- Николай Мартинов, съ-основател на. IMPETUS Capital и Impulse Growth

Какво ще научите в Академията за лични финанси на Impulse Growth ...

Венчър фондовете: Какво трябва да знaете?

Запознайте се с необятния свят на венчър финансирането. Открийте тайните и стратегиите, които трябва да познавате, за да привлечете вниманието и доверието на инвеститорите, ако управлявате собствен бизнес.

Тайните на професионалните инвеститори

21-дневен имейл курс за начинаещи инвеститори, който ще ви разкрие как да управлявате своите парични потоци, какво трябва да знаете за типовете инвестиции и как да изберете най-подходящата за вас.

Инвестиционни стратегии

Тази електронна книга е продължение на 21-дневния курс и ще ви разкрие как богатите успяват да натрупат и умножат огромни активи, които са отвъд представите на обикновения човек. И кои са онези инвестиционни възможности, които остават скрити за 99% от хората.

Съдържание на електронната книга:

Какво ще научите по време на 21-дневния курс за начинаещи инвеститори

Основи и стратегии за инвестиране

Разберете как работят парите в съвременния свят, как да започнете и кога да спрете с инвестициите, какви доходности може да очаквате от различните типове инвестиции. Научете се да разпознавате и избягвате често срещани грешки и изградете стратегии за постигане на финансови цели и независимост.

Как да управлявате своите инвестиции

Открийте как богатите инвестират и защо са успешни, включително тайните инструменти, които използват за увеличаване на активите си. Научете за ролята на Айнщайн и "осмото чудо на света" в инвестиционния успех и разберете кои видове инвестиции да избирате в различни ситуации.

Как да защитите и увеличите своите средства

Научете как да защитавате парите си по време на инфлация и как диверсифицираното портфолио помага за управление на риска. Разберете разликите между инвестициите и спестяванията и открийте малко известни тайни за финансовия успех.

Съдържание на електронната книга:

Не пропускай възможността да инвестираш

Разгледай всички компаниите в портфолиото на Impulse Growth

Доходността е резултат от инвестиции в иновации

Стани част от успеха на най-бързо растящите и иновативни компании на България.

Бързорастящи иновативни компании / "сини океани"

Дивидентни компании