Boleron излиза на пазара за растеж BEAM

Две от компаниите в портфолиото на IMPETUS Capital влизат в третото издание на BEAMUp lab

В това издание на програмата на Българска фондова борса за стимулиране и насърчаване на растежа на българските компании са включени 22 малки и средни компании. 80% от компаниите са преминали успешно поне един рунд на финансиране от рискови инвеститори.

Избраните компании, част от третия BEAMUp Lab са набрали общо 64 млн. лв. инвестиции до този момент. Средният размер на приходите на избраните компании от продажби е около 1 млн. лв, а средният ръст на приходите им през 2021 г. нараства с 60%.

Boleron e оператор на застрахователната платформа, специално създадена за закупуване и управление на застрахователни продукти през Интернет и мобилни телефони от крайни потребители. Компанията, която е на пазара от началото на 2000 г. очаква ръст от 300% през 2022 г. спрямо 2021 г.

SoCyber е компания специализирана в услуги за тестване на сигурността в областта на киберзащитата. Компанията обслужва клиенти в сектори като финтех, банки и финанси, здравния сектор, доставчици на критична инфраструктура в енергетиката, публичен сектор и други, обработващи поверителни данни. От създаването си през 2018 г. до сега, компанията следва възходящо развитие. Така приходите от продажби на SoCyber достигат 648 хил. лв. през първата половина на 2022 г. спрямо 227 хил. лв. за същия период на 2021 г.

Единствено в Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до инвестиционния портфейл от иновативни компании на фонда и може да стане част от успеха им.*

*Важна информация

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.