Boleron излиза на пазара за растеж BEAM

DISCORDIA с ново подобрение за служителите си

DISCORDIA продължава да подобрява условията на работа на служителите си. Логистичната компания, част от портфолиото на IMPETUS Capital и Impulse Growth, въведе нова система за разплащане и отчитане на служебни разходи – Payhawk, за да улесни всички свои шофьори.  

Всеки шофьор получава фирмена дебитна карта и може да управлява плащанията по нея чрез мобилно приложение. Това им позволява да имат 24/7 незабавен достъп до авансови плащания при необходимост, както и да сканират разходни бележки и разписки чрез телефона си, без да се налага да ги описват на хартия. Картовите плащания слагат край на разходите за теглене, превалутиране и такси за служебни трансакции. 

По този начин DISCORDIA се утвърждава като атрактивен работодател и прави поредната стъпка за постигането на една от целите си – да има над 10 000 служители до 2030 г. 

IMPETUS Capital инвестира в DISCORDIA, когато автопаркът ѝ наброява 230 камиона. В момента DISCORDIA разполага с 1400 товарни композиции, а до края на 2023 г. те трябва да са 1800. Плановете на компанията  са да достигне 1 млрд. евро приходи до 2030 г.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.