Impulse GROWTH стартира емисия на варанти

DISCORDIA представя успехите си

Екипът на DISCORDIA продължава да създава нови партньорства и този месец взе участие в две големи транспортни изложения – Logitrans Fair в Истанбул, Турция и Ukrainian Logistics Forum в Киев, Украйна. Участието в Logitrans Fair даде възможност за много срещи с настоящи и бъдещи партньори от над 20 държави. В Киев, DISCORDIA представиха мениджъри от местното подразделение на компанията. 

Популярността на DISCORDIA не е случайна–компанията е предпочитан партньор, в висок коефициент на лоялност (Net Promoter Score) от 67. Фокусът ѝ е върху безкомпромисно качество за клиентите. DISCORDIA им позволява да развиват бизнеса си като осигурява безпроблемна логистика по целия свят. Важна част от мисията на компанията е и стремежът да намалява въглеродния си отпечатък чрез иновации и оптимизация на процеси. 

DISCORDIA продължава да се развива като пазарен лидер на Балканския полуостров, част е от топ 20-те транспортно логистични компании в Европа и настъпва на световните пазари. Развитието на DISCORDIA стъпва върху дигиталната трансформация на процесите и интеграцията между системи и платформи, в компанията и при работата с търговски партньори. Компанията е инвестирала над 10 млн. евро в дигиталното си развитие и интеграцията на нови технологии през последните 10 години. 

Най-голямата транспортно-логистична компания в България използва изложенията, за да представи основните данни, които показват успеха ѝ–консолидирани приходи от 211 млн. евро и оперативна печалба (EBITDA) от 30 млн. евро за 2022 г. DISCORDIA има 2200 служители и работи с над 300 глобални партньори, обслужвайки повече от 4 000 клиенти в 70 държави. 

IMPETUS Capital инвестира в DISCORDIA, когато автопаркът ѝ наброява 230 камиона. В момента DISCORDIA разполага с 1400 товарни композиции, а до края на 2023 г. те трябва да са 1800. Плановете на компанията  са да достигне 1 млрд. евро приходи до 2030 г. и да увеличи броя на служителите си до 10 000, а композициите–до 7 000.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.