Impulse GROWTH стартира емисия на варанти

DISCORDIA планира да постигне 1 млрд. евро приходи през 2030 г.

DISCORDIA, една от големите растящи компании в портфолиото на IMPETUS Capital, планира да постигне 1 млрд. евро приходи през 2030 г. Компанията си е поставила за цел дотогава да стане и най-големият работодател в България с 10 000 служители.

В момента DISCORDIA има 2000 служителя и 1260 товарни композиции в автопарка си.

Предварителните данни за Q3 2022 сочат 300 млн. лв. приходи, което е 54% ръст спрямо миналата година.

„DISCORDIA е компания с голям потенциал, която си поставя амбициозни цели, а резултатите ѝ до момента ѝ отреждат място на бъдещ бизнес лидер в бранша“, коментира един от създателите на иновативната платформа Impulse Growth Николай Мартинов на среща с инвеститорите за представяне на резултатите за третото тримесечие на 2022 г. Според него това е една от компаниите в портфолиото, която не се влияе от кризата, а расте и навлиза на нови пазари.

DISCORDIA е една от най-бързо развиващите се транспортни и логистични компании в Европа. Тя предлага автомобилен, железопътен, контейнерен и въздушен транспорт на територията на цяла Европа, Азия и Америка. Екипът зад IMPETUS Capital инвестира в нея, когато автопарка й наброява 230 камиона. Днес тя има 1260 товарни композиции, а планът ѝ е до края на десетилетието да е в топ 10 на най-големите логистични компании в Европа и приходите ѝ да са 1 млрд. евро.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.