Impulse GROWTH стартира емисия на варанти

DISCORDIA доставя хуманитарна помощ за пострадалите от земетресенията в Турция

В последната седмица на май, един от камионите на DISCORDIA достави хуманитарна помощ в складовете на Турския Червен полумесец за пострадалите от земетресенията в страната от началото на февруари. Хуманитарната помощ бе предоставена от българската семейна компания за медицински стоки “Габриен” ЕООД. 

Търговският директор на DISCORDIA Желязко Желязков и Шермин Басри, Мениджър по продажби–ключови клиенти, благодариха на най-активните си партньори в Турция, които участваха в благотворителната кампания за пострадалите, проведена от DISCORDIA през март, като им връчиха кристални плакети в знак на признание.

Представителите на логистичната компания, част от портфолиото на IMPETUS Capital и Impulse Growth, проведоха и множество срещи с турските си партньори. 

С кампаниите си за корпоративна социална отговорност, които DISCORDIA провежда редовно, компанията поставя грижата за хората в центъра на своето внимание. Този подход е неразривна част от плановете на компанията да продължи впечатляващия си растеж и да се превърне в най-големия работодател в България, с 10 000 служители до 2030 г. 

IMPETUS Capital инвестира в DISCORDIA, когато автопаркът ѝ наброява 230 камиона. В момента DISCORDIA разполага с 1400 товарни композиции, а до края на 2023 г. те трябва да са 1800.

Плановете на компанията са да достигне 1 млрд. евро приходи до 2030 г.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.

Подобни статии