Разгледай новата ни Академия за Лични Финанси и се включи

Boleron достига до над 2 млн. клиенти на Vivacom

Най-голямата телекомуникационна компания в България Vivacom вече предлага онлайн застраховки на своите над 2 милиона клиенти, използвайки софтуерната платформа на Boleron.

Чрез новата онлайн платформа, клиентите на телекома могат да сключват застраховки „Гражданска отговорност“, „Автокаско“, „Пътуване в чужбина“, „Имущество“, „Планинска застраховка“ и „Екстремни спортове“.

Онлайн платформата на Boleron предлага на потребителите сравнение на различните оферти и заявяването на застраховките по всяко време. Сключването и плащането им се извършва онлайн с банкова карта. Застрахователните полици се генерират автоматично след плащането и се изпращат веднага на имейл по всяко време на денонощието. 

Boleron трансформира пазара на застраховки като го дигитализира. За четирите години от своето създаване, компанията е привлякла 3.6 милиона евро чрез няколко кръга финансиране от пет инвестиционни фонда. Нейната платформа е без аналог в Югоизточна Европа, като стратегическата й цел е да се утвърди като лидер в региона.

Boleron демонстрира своя успешен бизнес модел и умение за привличане и задържане на клиенти с впечатляващ годишен ръст на премийните приходи от онлайн продажби от 113%.

Сподели