Boleron излиза на пазара за растеж BEAM

BIODIT сключи договор със Swissport Bulgaria

BIODIT, производителят на системи за биометрична идентификация от портфолиото на Impetus Capital и Impulse Growth, подписа договор със Swissport Bulgaria–компанията, която предоставя наземно обслужване на летищата в София, Варна и Бургас. BIODIT ще достави системите си за управление и контрол на работното време, за да подобри ефективността на работния процес на над 350-те служители на летищата. 

Swissport Bulgaria е част от швейцарския гигант в областта на летищното обслужване Swissport, който разполага с над 50 000 служители на 294 летища в 45 държави.  

BIODIT е растяща високотехнологична компания, която разработва системи за сигурност, контрол на достъп и работно време, базирани на биометрична идентификация. Тя разработва първата в света безжична биометрична система за заключване – WBLSⓇ (Wireless Biometric Locking System). В последната година, BIODIT работи по разширяването на пазарния си дял и постига значителни успехи, сключвайки серия от договори с хотели, ваканционни комплекси, летища и автомобилни дистрибутори в България, Гърция и Африка.

IMPETUS Capital инвестира в BIODIT през 2018 г. В началото на 2021 г., BIODIT е първата компания, която излиза на пазар BEAM на Българска фондова борса и набира 1 млн. лева като повишава цената на акциите си със 100% само за три часа. През 2022 г., BIODIT успешно набира близо 1,7 млн. лева през BEAM.

Сподели

Стани част от успеха

Благодарение на Impulse Growth – платформата за непрофесионални инвеститори на IMPETUS Capital, днес всеки има достъп до балансиран портфейл от дивидентски и иновативни, бързорастящи компании и може да стане част от успеха на най-бързо растящите иновативни компании на България.