Разгледай новата ни Академия за Лични Финанси и се включи

BIODIT с успешно участие във водещо международно изложение и нов дистрибутор

BIODIT представи иновативните си решения за хотелския бизнес и за контрол на достъпа при участието си на 16-18 май в петдесетото издание на водещото международно годишно изложение за продукти и услуги за сигурност IFSEC в Лондон. 

Екипът на BIODIT, част от портфолиото на Impulse Growth IMPETUS Capital, проведе множество срещи с клиенти и партньори и представи едно от силните си конкурентни предимства – възможността да адаптира решенията си към нуждите на клиента и спецификите на проекта. За разлика от много други доставчици, BIODIT има собствени производство и екип от софтуерни разработчици. 

Щандът на BIODIT  предизвика интерес в десетки дистрибутори от целия свят, включително Бангладеш, Великобритания, Ирландия, Кипър и Ирландия. Множество крайни клиенти също получиха информация за високотехнологичните решения за контрол на достъпа и хотели на компанията.  

BIODIT подписа и нов договор за дистрибуция. Eurostellar става партньор на компанията за изключително динамичните пазари в югоизточна Азия. Eurostellar, която има офиси в Прага и в Хо Ши Мин Сити, предлага най-иновативните технология от ЕС в сътрудничество с над 250 дистрибутора във Виетнам, Камбоджа, Тайланд, Малайзия, Сингапур, Мианмар и Лаос. 

BIODIT е създадена през 2010 г. в Испания, а в началото на 2021 г. е първата компания на BEAM пазара на Българска фондова борса, който специализира във финансиране на малките и средни компании в България. BIODIT набира 1 милион лева и постига рекорден 100% ръст на цената на акциите само за три часа.

BIODIT е разработила първата в света безжична биометрична система за заключване – WBLS® (Wireless Biometric Locking System), която не изисква окабеляване, предварително инсталиране, строителство или ремонтни дейности. Освен за хотелски стаи, продуктите на BIODIT се използват за достъп до производства, офиси, бизнес центрове, болници, конферентни зали, фитнес салони, гаражи, автомобили и др. 

През 2022 г. BIODIT реализира продажби на стойност 1,64 млн. лв., а приходите ѝ са над 800 хил. лева. Целта на компанията е през 2023 г. да увеличи продажбите си със 100%.

IMPETUS Capital инвестира в BIODIT през 2018 г. и оттогава цената на акциите ѝ се е увеличила почти двойно.

Сподели